tisdag 10 april 2012

Möblera om

Nu ska du få pröva att möblera om i klassrummet.
Vadå? Måste du gå till skolan även om du är ledig och inte på fritids? Ska du flytta runt alla tunga möbler helt själv?  Nej det behövs faktiskt inte. Jag har hittat en sida där du kan möblera om klassrummet när du sitter framför datorn.
Det finns en bild på ett klassrum och så finns det en hel del möbler. Du drar möblerna till klassrummet och ställer dom där du tycker att dom ska vara. Sen kan du vrida på sakerna om du vill. Det står på engelska på möblerna vad det är för något. Om du behöver översätta något så kan du göra det här.

Du kan också låtsas att det är ett annat rum och rita egna möbler. När du har ritat upp något så går det bra att ändra färg eller skriva vad det är på möbeln. Om du ångrar dig så kan du dra möbeln till soptunnan nere till höger så försvinner den. Och om du inte är nöjd alls så kan du göra om det igen genom att klicka på reset. När du är klar med ditt rum så kan du spara och skriva ut din ritning.

Här kan du se hur det såg ut när jag hade prövat.Om du klickar på länken nedanför så kommer du till sidan där du kan möblera rum.

1 kommentar: