måndag 16 april 2012

Idag

Idag har det varit en vanlig dag igen. En vanlig skoldag. Jag hade fått följa med Jonas till ett möte på fredagen och där hittade jag rektorn. Och så fick jag följa med henne till skolan. Jag satt och mös inne på rektorns kontor ett tag. Det finns väldigt mycket papper i rektorns rum. Jag testade att sortera lapparna en stund, men det är som sagt väldigt mycket papper. Det är nog bäst att rektorn sorterar dom själv.

Alla barn fick berätta om vad de hade gjort på sitt påsklov. Jag har ju varit hos Jonas mest hela tiden och sopsorterat och lekt med Chaim. Fast vi lekte inte i soprummet så klart. Jag har ätit en del påskgodis också. Men inte mer än att min mage blev alldeles fylld och det är ju inte så mycket när man är en liten nalle. Jag har många favoritgodisar. Vilket är ditt bästa godis?

Jag pratade med Lia och Filippa precis innan jag skulle gå hem. Dom tyckte att jag skulle skriva om dom. Så nu har jag gjort det. Skrivit om Lia och Filippa alltså.

Jag tror nog att det är dags för barnen att börja visa mig skolan snart. Imorgon så tänkte jag följa med till träslöjden. När man ska gå till träslöjden så får man gå till en annan skola. Den skolan heter Vallatorpsskolan. Jag tror att jag ska pröva att slöjda lite. Hoppas bara att jag inte ramlar ner i en färgburk, för jag gillar min bruna färg.
Om man har textilslöjd så kan man stanna kvar på Erikslundsskolan. Då behöver man bara gå två dörrar bort. Här ska ni få se två bilder på mig när jag hjälper till på textilslöjden. Först en bild när jag stoppar en kudde med vadd.
På nästa bild försöker jag dra ut sladden till en symaskin. Sladden ska ligga i en ficka på fodralet som är till symaskinen. Jag skulle bara titta lite och dra lite och... ooooops... så hade jag halkat ner i fickan. Det var inte lätt att ta sig ur även om jag fick hjälp av snälla barn.
Jag visar en bild till, för vet ni vad?! Jag tycker att jag blir så snygg på bild! Vad tycker du?6 kommentarer:

 1. Du är jete fin på bilden.Har du nonsin blivid syd på masjin. REBECKA.H.

  SvaraRadera
 2. Mitt favoritgodis är colanappar och du är jättefin på bild. Snygga flätor.
  /Alva

  SvaraRadera
 3. mit favo godis är te-fat  oli

  SvaraRadera
 4. jag tycker att cola nappar och sura nappar.//AE

  SvaraRadera
 5. min är favorit godis är colanappar.Det dar är min kudde.Snygga flätor.det är roligt att sy.


  /Lia

  SvaraRadera
 6. Min favorit godis är hobba bubba och du ser ut som en grot mäniska
  /DRB

  SvaraRadera