tisdag 29 maj 2012

En hemsk historia

I fredags blev jag opererad i halsen. Det gick fort och lätt. Nu har jag vilat ett par dagar och kommer till skolan igen idag. Om jag inte försover mig så är jag i skolan ca 8.15. I annat fall så blir det ca
11.15.
 
Igår åkte jag tåg till Stockholm då Skräddaren skulle handla lite åt mig och Vincent. Det var väldigt mycket bilar så det gällde att se upp varje gång vi skulle gå över gatan. Jag fick sitta i Skräddarens stora väska. Vi var inne i en stor affär där det fanns många roliga saker och så fanns det fullt av andra djur att leka med, När Skräddaren handlade passade jag på att hoppa ur väskan och började leka . När Skräddaren kom hem till Täby såg hon att jag inte längre satt i väskan. Gissa om Skräddaren blev rädd! Jag blev efterlyst med hjälp av e-post då telefonen till affären var trasig. Sedan åkte Skräddaren och hennes snälla make in till stan med bil. Jag hade gömt mig inne på ett kontor så ingen hittade mig när Skräddaren frågade efter mig. Jag kunde inte svara heller när dom ropade på mig för jag hade gömt mig i en plastpåse där jag satt och sov efter alla äventyr som jag varit med om. Skräddaren blev inte arg på mig, men jag skall aldrig göra så mera. Sedan åkte vi i bilen tillbaka till Täby och jag satt hela tiden i Skräddarens knä och hon kramade mig. Vilken hemsk historia!

Kram från Charlie som längtar efter er alla.

 
 

5 kommentarer:

 1. Oj vad hemskt gör inte om det. Ella.

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Varför var du med skräddaren till Stockholm? Vad hade hänt med din hals?
  Vår skola är röd med vita knutar. Vi är 54 elever. Vi är 4 klasser. Vi slutar skolan på fredag. När slutar ni? Vi går från kl 8-12.45, fast treorna går längre två dagar. Då går vi till 14.10. Gillar du Charlie att spela hockey eller fotboll? Vad brukar du göra på rasterna?

  Hej då från Ullvi skola klass 1-2-3

  SvaraRadera
 3. Usch jag har också blivit opererad. Fast inte i halsen jag blev opererad i foten.

  /Lia

  SvaraRadera
 4. Söt bild! Det ser nästan ut som Vincent förutom att han är lite vitare.


  /Lia

  SvaraRadera
 5. Hej Olivia og Sverige. Den bamse er sød og tak for brevet.
  Fra Sille 1.a Vonsild Skole

  SvaraRadera