söndag 27 januari 2013

London - Uppdraget

På tisdag kväll åker fröken K till London. London är huvudstaden i Storbritannien Då ska ni få ge henne ett uppdrag. Det är viktigt att det är ett uppdrag som hon inte kan göra någon annanstans än i London. Det ska vara något som är gratis och det ska vara något som går att göra mitt i London. Det är också bra om det är något som går ganska lätt och snabbt att göra. (Fröken K är där för att arbeta och hinner tyvärr inte göra saker som tar för lång tid.) Lägg in ditt uppdrag till fröken K i rutan under flaggan. Skriv ditt uppdrag tydligt och i flera meningar så att fröken K verkligen förstår vad du menar. Tänk på att det här är din läxa. Det är du (inte dina föräldrar) som ska lära dig om London och därför är det du som ska hitta på uppdraget!

Glöm inte att du har multiplikationstabellen i läxa också. Du väljer själv vilken tabell du vill träna på. Välj en som du känner dig osäker på. Du kan träna på t.ex. Webbmagistern. Den som vill får också göra en IUL.

För att kunna ge fröken K ett bra uppdrag så måste du lära dig lite om London först. Läs på lite och ta gärna de här länkarna till hjälp:
Karta över London.
Fakta om London 1
Fakta om London 2
Kända platser i London
Saker som är gratis i London

Flag of the United Kingdom


Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world's leading questionnaire tool.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar